Xiaomi не спира да показва, че иновациите и вслушването в

...
Xiaomi не спира да показва, че иновациите и вслушването в
Коментари Харесай

Xiaomi патентова смартфон с отделение за слушалки

Xiaomi не стопира да демонстрира, че нововъведенията и вслушването в потребностите на потребителите са част от главната тактика на компанията.

Безжичните слушалки, изключително дребните, които забравяме в ушите си с дни и постоянно губим, наподобява са идващото значимо начинание на компанията.

Проблемът с честото губене може би ще бъде решен, в случай че съдим по патент за смарт телефон на Xiaomi, който неотдавна плъзна из интернет.
 Снимка 490438

Изображенията от LetsGoDigital, направени по патентните рисунки, разкриват телефон със специфични отделения в горната част, предопределени за предпазване на чифт слушалки.

Силно се надяваме тези графики да са единствено първообраз и финалният дизайн на слушалките да бъде най-малко малко по-атрактивен.
 Samsung Galaxy Buds Live и какво знаем за новите слушалки
Galaxy Buds Live - мощен пестник за AirPods Pro

Сериозно предизвикателство за AirPods Pro

Към момента те наподобяват много постно, в случай че ги съпоставяме с Galaxy Buds+ на Samsung или AirPods Pro на Apple.

Изглежда концепцията на Xiaomi е слушалките да се зареждат от батерията на телефона и да са постоянно лесни за прибиране и изваждане. Дали ще ги губим по-рядко - към този момент не можем да знаем, само че виждаме логиката на Xiaomi.
 Снимка 490437

Възможно е слушалките да служат и като представител, когато са прибрани в апарата, само че това към този момент са по-скоро догатки.
 Xiaomi и патентът за смарт телефон със седем “скрити” камери
Телефонът на Xiaomi със седем “скрити ” камери

Бройката продължава да пораства

Самият патент също не дава обещание, че сходно устройство ще влезе в поточната линия на китайската копания, само че въпреки всичко е ориентир за посоката, в която инженерите на Xiaomi гледат.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР