Ферари е и вицепрезидент на автомобилната компания, носеща името на

...
Ферари е и вицепрезидент на автомобилната компания, носеща името на
Коментари Харесай

Пиеро Ферари: Мерцедес да се научат да губят с достойнство, като нас!

Ферари е и вицепрезидент на автомобилната компания, носеща името на баща му и сравнително често се появява на състезания в бокса на Скудерията.

| contro le modifiche al Regolamento richieste da: "Noi non abbiamo mai chiesto favori o scorciatoie "
— F1INGENERALE (@F1ingenerale_)
“Ние имаме своите причини и ще се противопоставим на изкривяването на правилата - обясни Ферари. - Години наред Ферари изоставаше по отношение на мощността на задвижващите системи във Формула 1. Ние не сме искали услуги, промени на правилата или изключения. Ние губехме с достойнство, работихме усилено, но в тишина, с надеждата, че ще се върнем отново в челото. Нашите съперници трябва да имат същото поведение, не мислите ли?”
 Ще има ли Ферари преимущество в Будапеща? Ще има ли Ферари преимущество в Будапеща?
ФИА вече обяви, че ще приеме техническа директива - за Гран При на Белгия в края на август, според нея ще се следи и ограничава подскачането на автомобилите, като това важи и за огъващите се подове на автомобилите. Отделно от това се подготвят и промени за сезон 2023, които са в полза на Мерцедс и отнемат до известна степен предимството на Ред Бул и Ферари. Тъй като федерацията няма друг начин да прекара тези промени, срещу които са поне 6 от 10-те отбора, то се очаква те да бъдат включени в мерките за подобряване на безопасността на колите на пистата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР