X ще продаде на търг стари артикули в Twitter, от столове за бюра до картина на селфито на Оскар на Елън Дедженеръс

...
Twitter официално се преименува на X - така че собственикът
Коментари Харесай

Twitter официално се преименува на X - така че собственикът Илон Мъск провежда огромна гаражна разпродажба, за да прочисти централата на компанията от останки от миналото.

Предметите за търг варират от стандартен стол за бюро до голяма клетка за птици, заварена с птица с логото на Twitter и всичко между тях.

Откакто купи Twitter преди по-малко от година, Мъск работи за преработването на сайта на социалните медии. Той съкрати повечето от служителите на компанията, въведе платена стена и елиминира повечето удостоверяване на акаунти, наред с други промени.

Заинтересованите купувачи могат да разглеждат многобройни статуи с „#“ и „@“, картини на вирусното селфи на Елън Дедженеръс от Оскар от 2014 г. и Барак Обама, празнуващ преизбирането си, реконструирана плевня от Монтана и множество музикални инструменти.

Освен по-странните артикули, Twitter се стреми да се отърве от офис оборудване, включително бюра, столове и хладилници.

Търгът, организиран от Heritage Global Partners (HGP), се открива на 12 септември и продължава два дни в Сан Франциско. Прегледът е достъпен само с уговорка, като всичките 584 артикула се отварят с наддаване от 25 долара.

Twitter също пусна сувенири на търг през януари, опитвайки се да разтовари подобни предмети.

X и HGP не отговориха веднага на искането на CNN за коментар относно търга.

Браян Фунг от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР