www.actualno.comЕврокомисарят Мария Габриел ще бъде водач на листата на ГЕРБ

...
www.actualno.comЕврокомисарят Мария Габриел ще бъде водач на листата на ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ изправят Мария Габриел срещу Елена Йончева на евроизборите

www.actualno.com

Еврокомисарят Мария Габриел ще бъде лидер на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идните европейски избори. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на изборния щаб на партията Цветан Цветанов при оповестяване на номинациите. " Момичето, което избра да работи за България и да се върне в България ", показа я Цветанов. “Доверие към мен и към всеки един от претендентите, само че и отговорност. Доверие, само че и отговорност. Днес повече от всеки път дейностите и концепциите на всеки един от нас би трябвало да се свързани с полезностите на ЕНП “, обърна тя се към присъстващите като благодари на премиера Борисов за предоставената опция да бъде лидер на листата. „ Заедно показахме, че зад думата обединяване не се крият користни мисли. Европа се намира в сложен миг. Предизвикателството е, че България може да бъде обединител на дела “, съобщи тя. Според нея Европа е на кръстопът и е значимо да се противопоставим на дестабилизиращите процеси и решения. „ Националният и европейският интерес могат да бъдат взаимодопълващи се. И това го доказахме с българското европредседателство “, напомни Габриел. По думите й за огромна част от хората Европа е надалеч някъде в Брюксел, само че съгласно нея Европа е тук и в този момент. Тя се обърна към всички водачи на листи за европейските избори, като ги помоли да се обединят към общи тематики, с цел да се опази българският интерес. " За да не разрешаваме други да вземат решения вместо нас. България е зеницата на очите ни на Европа. Тя би трябвало да бъде защитавана във всеки един миг “, добави Габриел. А ето я цялостната листа на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за идния евровот: 1. Мария Габриел, ГЕРБ, еврокомисар по цифрова стопанска система и общество; 2. Андрей Ковачев, ГЕРБ, народен представител в сегашния мандат на Европейския парламент; 3. Андрей Новаков, ГЕРБ, народен представител в сегашния мандат на Европейския парламент; 4. Ева Майдел, ГЕРБ, настоящ европейски народен представител в Европейския парламент; 5. Асим Адемов, ГЕРБ, настоящ европейски народен представител в Европейския парламент; 6. Александър Йорданов, Съюз на демократичните сили, народен представител от Великото националното събрание; 7. Лиляна Павлова, ГЕРБ, някогашен министър на българското председателството на Съвета на ЕС; 8. Емил Радев, ГЕРБ, настоящ европейски народен представител в Европейския парламент; 9. Ивелина Василева, ГЕРБ, някогашен министър на околната среда и водите; 10. Марин Захариев, ГЕРБ, зам.-кмет на Община Смолян; 11. Д-р Иво Ралчовски, ГЕРБ; 12. Младен Шишков, ГЕРБ;
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР