Wлиците в пловдивския квартал Прослав са на път да се

...
Wлиците в пловдивския квартал Прослав са на път да се
Коментари Харесай

В Прослав: Коли няма само по дърветата СНИМКИ

Wлиците в пловдивския квартал " Прослав " са на път да се трансфорат в най-големия безвъзмезден градски паркинг, видя кореспондент на " Марица ". Буквално коли няма единствено по дърветата. Шофьорите са завладяли тротоари, площадки и, несъмнено, самите улици.

Някои се майтапят, че кварталът е съвършен за кормуване на новобранците зад кормилото, защото прекосяването и разминаването са същинско тестване. Когато минава камион пък, обстановката е още по-страшна. Ту наляво, ту надясно, и това е из всички улици, изключително във вечерните часове на делничните дни, както и през уикенда.



На майките с колички им се постанова да хвърчат като Мери Попинз или да понесат всички шофьорски псувни, че са дръзнали да се движат по пътното платно.

Логиката на водачите е, че могат да паркират колата си където им попадне към дома им, само че не помнят, че има и други хора. Още по-интересното е, че мнозина разполагат с гаражи, само че все пак разполагат возилото си на улицата, като че ли с цел да се хвалят.



Много фамилии разполагат с най-малко три коли, което усложнява още повече ситуацията. Паркира се под дървото на съседа, пред вратата му, на всички места, единствено не и в гаража.

Жителите на квартал " Прослав " се усилват с всеки ден. Той е желано място за живеене, поради към момента с починалата конюнктура. Нарастването на популацията и фамилния бит за покупка на няколко коли обаче ще доведат до сериозен проблем с паркирането. Той към този момент съществува, само че в близко бъдеще ще се обостри.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР