Wildling е големият режисьорски дебют на мениджъра на продукции и

...
Wildling е големият режисьорски дебют на мениджъра на продукции и
Коментари Харесай

Лив Тайлър и върколаците

„ Wildling ” е огромният режисьорски дебют на мениджъра на продукции и създател на образни резултати Фриц Бом, който е и сценарист наедно с Флориан Едер. Филмът преглежда тематиката за половото съзряване през кодовете и конвенциите на митовете за върколаците, смесва фолклор с еротика. Голямата звезда тук е Лив Тайлър, а огромният Брад Дуриф се завръща в една от централните функции.
 s9_2_3k  s9_3_3k  WILDTHD-01_KeyArt_FM2.indd  s9_4_4k
В този трогателен прочит на легендата за върколаците, съзряването на едно младо момиче взима непредвиден поврат. Още от раждането си Ана живее изолирана от света, под грижите на мъж, който познава като „ Татко ” и който прави всичко допустимо, с цел да скрие истината за произхода є. Но когато става младеж, Ана внезапно попада в същинския свят, под закрилата на полицайката Елън, и скоро излиза наяве, че младата жена е невероятна. Ана не съумява да свикне с естествения живот и вместо това усеща привличането на дивата гора, до момента в който в същото време се пробва да устои на възходящата си жестокост.

Режисьор на „ Wildling ” е Фриц Бом, който е и сценарист дружно с Флориан Едер. В функциите са Бел Поули, Лив Тейлър, Брад Дуриф, Майк Файст, Джеймс Ле Грос и др.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР