Взривиха автомобила на известен бизнесмен! Докато е бил на Малдивите

...
Взривиха автомобила на известен бизнесмен! Докато е бил на Малдивите
Коментари Харесай

Извънредно! Взривиха автомобила на известен бизнесмен!

Взривиха автомобила на прочут предприемач! Докато е бил на Малдивите е взривен автомобила на един от шефовете на най-голямата почистваща компания у нас. Служебна кола на предприемача Даниел Бачорски е била взривена тази нощ. За закононарушението заяви самият той в профила си в Инстаграм.

 

 

В особено видео Бачорски се обърна към причинителя. Ето какво му сподели:

„ Човеко, ти, който снощи ни взриви една от служебните коли…. Искам да ти кажа, че в един подобен миг аз персонално съзнавам не цената на колата, а цената на живота. На това, че сме живи и здрави – фамилията, сътрудниците ми, приятелите, и го правя оценка.

Искам да ти кажа, че тази кола има Каско, ще я платят. И да не я платят, безусловно ми е все тая – ще работим, ще изкараме за нова “. Това уточни един от шефовете на най-голямата почистваща компания у нас.

„ Искам да ти кажа, че в живота това са едни държания, които аз си признавам, че в никакъв случай не съм имал, и усеща, които в никакъв случай не съм изпитвал.

 Извънредно! Взривиха автомобила на прочут предприемач! (СНИМКИ/ВИДЕО) Снимка: Instagram

Искам да ти кажа, че, както и да прозвучи, ти подарявам всичката обич. Защото хора като теб имат потребност от това – от обич. Защото в случай че ти си обичан, няма да правиш такива нелепости.

Още тази вечер ще имам нова паркирана кола там. Ако имаш копнеж и ще ти донесе обич и наслаждение, върви – ще те чака.

Искам да ти кажа, че съм доста благополучен човек, че доста обичам живота. И това е по този начин главно поради хора като теб в годините, през които съм минал.

Обичам те, бъди здрав и до скоро “, споделя Даниел Бачорски.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daniel Bachorski (@d.bachorski)

 

Даниел Бачорски е български бизнесмен и инфлуенсър, притежател на компания за професионално разчистване.

През 2008 година основава дружно със своите братя компанията за професионално разчистване „ Бонанза-Бачорски “ в София. Компанията се разраства и оперира на територията на цялата страна. Участник е като преподавател и мотиватор в разнообразни обучителни конгреси и събития, на които споделя своя опит в бизнеса.

 

 Извънредно! Взривиха автомобила на прочут предприемач! (СНИМКИ/ВИДЕО) Снимка: Instagram

Познат е и като участник в няколко тв излъчвания. Включително в 2 цялостни епизода на предаването „ Шеф под прикритие “ (в третия и четвъртия сезон), което се излъчва по Нова телевизия. Има изяви и във „ Фермата “ и „ Семейни войни “. Играе и дребна роля в българския филм „ Борсови играчи “, който излиза на екран през 2022 година

 

Още вести четете в секция Крими & Темида

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР