Вземете детето и го заведете на тепето: детският фестивал ще

...
Вземете детето и го заведете на тепето: детският фестивал ще
Коментари Харесай

С деца на тепе 2019: Игри, награди и забавления за 1 юни

Вземете детето и го заведете на тепето: детският фестивал ще се състои на 1.06.2019 година, събота, от 11.00 ч. в парк Бунарджика във връзка Международния ден на детето.

За втора поредна година „ С деца на тепе “ кани всички поданици и посетители на гр. Пловдив на пъстрия, ухилен, радостен, артистичен и учебен фестивал по случай Деня на детето 1 юни. Мястото още веднъж е парк Бунарджика, часът е 11.00. Тази година форматът на празника надминава упованията и на самите уредници: Чиполино, Le petit Nicolas и регион „ Централен “ – Община Пловдив. 18 разнообразни занимателни къта, сцена с 2 часа музикални и танцови осъществявания, шатри за участниците и награди от томболата за децата.

На сцената сред 11.00 и 12.00 ще има: подготовка по Айкидо с треньор ЛусианаЯмада, смешник без грим от цирк Балкански, група по съвременни танци „ Ненси Денс “ с хореограф Яна Димитрова, учебно заведение „ Яне Сандански “ с хореограф Симона Симеонова, балет Електра Джуниър, гайдарски състав „ Родопчани “, състав на Галина Сакутска и деца от ДГ „ Буратино “. По време на целия празник децата ще могат да се срещнат с дейностите на участниците: LepetitNicolas, ЖирафчеДетска школа по изобразяване, Хлебни къщи фондация „ За храната “, Бебеносещи майки, НЕА Германика, езикова школа Папагали, Хелен Дорон Пловдив, Музикална работилничкаДади, Наука за деца Пловдив, Театър Апарт, Районната пожарна работа – Пловдив, полицията и КАТ Пловдив.

За здравословната хидратация в топлия ден компания „ Нова Трейд “ ще подари изворна вода „ Бачково “ от своята детска линия на всички малчугани. Веселото въодушевление на празника ще бъде допълнено от новата детска визия на бутилката с красиви цветни капачки и занимателни етикети.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР