Взела е гира, те имат вкъщи, защото Божан поддържа форма,

...
Взела е гира, те имат вкъщи, защото Божан поддържа форма,
Коментари Харесай

Съседи за убийството в Кючука: Имало е мозък и кръв навсякъд...

Взела е гира, те имат у дома, тъй като Божан поддържа форма, и по този начин е замахнала против него, че му е отнесла главата. Чух, че напряко му е размазала мозъка. Навсякъде било кръв и мозък. Така 35-годишен разчувствуван мъж, който живее до окървавения апартамент в Кючука, разяснява злокобното ликвидиране от четвъртък. По думите му, служителите на реда работили с часове. Всички съседи си били посочили главите от терасите или зяпали през шпионките на вратите си, с цел да следят какво се случва.

Пенсионер, който стои на пейките насреща пък уточни, че двамата били дружно, само че тя постоянно му вдигала кавги. " Говори се тука, че залюбил друга и неговата схванала ".



" Трагедия. Пълна покруса. Никой не заслужава да почине по този начин. Чухме, че крепко го е удряла по главата и го зарязала. Станахме зверове, доста неприятни хора ", разяснява група от баби, които всеки ден си хортуват до окървавения блок.



На метри от него има детска площадка. Майките с дребни деца не смеят и дума да обелят за зверското ликвидиране, с цел да не подплашат дребните. " Не е за разправяне ", разясниха сбито те.



Така или другояче претекстовете за убийството остават неразбираеми. Дали става въпрос за фамилен скандал и ескалация на напрежението или за целенасочени дейности от ревнивост, никой не може да каже. Липсват и детайлности от страна на прокуратурата. Хората, живеещи наоколо до Красимира обаче са безапелационни - осъждат убийството и се чудят кой би бил кадърен на такова нещо. " Това е работа на дявола. Вярващ не може да си тури подобен грях ", разясняват още бабите пред блока до Събота пазара.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР