Взехте най-доброто решение - да се даде право да се

...
Взехте най-доброто решение - да се даде право да се
Коментари Харесай

Социалисти от Бобов дол към Ченчев, Проданов и Гуцанов: С вас сме за хартиената бюлетина и добрите социални решения

„ Взехте най-хубавото решение - да се даде право да се гласоподава и с хартия, и с машина. Казваме го от опит - доста от хората не излязоха да гласоподават поради машините. ” Това обявиха социалисти от Бобов дол на среща с народните представители и членове на управлението на Българска социалистическа партия и парламентарната ѝ група Иван Ченчев, Христо Проданов, Борислав Гуцанов, Атанас Зафиров и Бойко Клечков.
Социалистите подчертаха, че най-хубавите обществени решения са предложенията на Българска социалистическа партия - и за безплатните учебници, и за помощта за учениците от 1 до 4 клас, и за освобождението на младите до 26 години от налози.
„ Българска социалистическа партия е поредна, ние сме зад Корнелия Нинова и провежданата от нея политика. Но казусът е, че всичко, което вършиме, не се чува в задоволителна степен от хората ”, обявиха социалисти на срещата в Бобов дол.
Те сложиха пред депутатите от левицата въпроса за бъдещето на Топлоелектрическа централа “Бобов дол ” и това дали ще бъдат наранени от обещаното от “Продължаваме смяната ” 40-процентно редуциране на енергийните мощности у нас.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР