“Взехме решения за пълен цикъл от избори в София и

...
“Взехме решения за пълен цикъл от избори в София и
Коментари Харесай

Нинова сменя ръководството на БСП-София


“Взехме решения за цялостен цикъл от избори в София и Бургас. Наложи се да вземем това решение заради несъблюдение от градското управление на решения на националното управление. Не изключваме никого, социалистите в този момент вземат решение. ” Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след извършен Национален съвет на партията.

“Това, че на някого не му харесва какви решения взима националното управление, не е съображение да лъжат. Заседанието стартира с кворум ”, увери Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че в границите на два месеца би трябвало да се проведат цялостният цикъл от избори, на който ще би трябвало да се изберат 24 районни ръководители и градско управление. “Сформирахме работна група, която да се занимава с изборите, и неин ръководител ще е Анна Янева - някогашен ръководител на градския съвет на регион. Очакваме членовете на Българска социалистическа партия София да се произнесат ”, посочи Нинова.

Тя разгласи и резултатите от гласуването. “5 гласа “против ”, 4 “въздържали се ”, 86 гласа “за ” са дали своят вот за снемаме доверие от управлението на локалната конструкция в София. " Ние сме кардинални и поредни - установено бе, че Българска социалистическа партия - София не извършва нашите решения ”, разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова разяснява и думите на досегашния ръководител на Българска социалистическа партия - София Иван Таков, който по-рано денем сподели, че Народно събрание на Българска социалистическа партия заседава без кворум и решенията му не са законни с думите, че на форума е имало дама, която три пъти се е изказвала, а най-после декларирала: “аз не съм участвала тук и не съм взела участие “.

" Това приказва задоволително. Това е доказателство, че има хора от Българска социалистическа партия, които не са удовлетворени от резултатите, само че съвещанието ни бе извършено съгласно всички правила ”, посочи Нинова.

 

Вижте още във видеото:

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР