"Взехме решение да спрем протестите всяка вечер защото сме отговорни

...
"Взехме решение да спрем протестите всяка вечер защото сме отговорни
Коментари Харесай

Димитър Делчев: Не протестите влошиха картинката на пандемията

"Взехме решение да спрем митингите всяка вечер тъй като сме виновни за здравето на жителите. Продължаваме да поддържаме настояванията на митинга, както и 60 % от хората ". С тези думи стартира присъединяване си в предаването "Офанзива с Любо Огнянов " Димитър Делчев, водач на "Движение България за Гражданите ".

"Хаосът в здравната система сега лишава човешки животи, по тази причина отговорен е министър председателят. 110 лева е цената на един човешки живот. Ние се свидим да създадем безвъзмездни PCR тестванията, само че пари за стиропор има ", съобщи той.

"Зелените коридори " е разумна мярка, която държавното управление преписа от предните държавни управления. Борисов е безконтролен, страната страда, че той мислеше повече за проекта за резистентност, а не за втората ковид-вълна ", показа политикът.

"Искаме част от хората, които могат да бъдат отделени, да провеждат карантината в лечебните заведения. Протестите юли, август, септември не утежниха картинката на пандемията, явно не те са повода за взрива на инфектирани. Не поддържам горенето на маски, те са за отбрана. Не поддържам президента ", разяснява гостът.

"Призовавам премиера да не позволява да се раздават бонуси на гърба на хората, които не знаят дали ще оцелеят. През последната една година ръководещите се занимават единствено с лобистки закони " изрази мнение Димитър Делчев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР