Взаимоотношенията с партньора ви минават през върхове и спадове и

...
Взаимоотношенията с партньора ви минават през върхове и спадове и
Коментари Харесай

7 съвета за здрава връзка с партньора

Взаимоотношенията с колегата ви минават през върхове и спадове и това е изцяло обикновено. Няма по какъв начин всичко да е безоблачно, само че това не би трябвало да ви плаши. Ключовото е да изградите здрава и постоянна връзка, тъй че когато животът ви предлага тествания, те да не ви плашат.

Ето и 7 съвета за взаимоотношенията ви с колегата:

Не забравяйте, че вие сте екип

Споровете с колегата ви не значат, че сте един против различен. Всъщност и двамата се стремите към една и съща цел. И двамата желаете да бъдете щастливи дружно. Вие сте екип. Така че по време на всяко противоречие и двамата имате една и съща последна цел, не го забравяйте.

 с колегата 7 съвета за здрава връзка с колегата

Наслаждавайте се на процеса

Може да ви се стори, че бързо се влюбвате в нещо ново, само че не бързайте. Наслаждавайте се на себе си. Втурването в нещата, когато всички усеща са страхотни, може да наподобява като верен път, само че нещата могат бързо да се объркат. Прекалено бързото обвързване или заживяване дружно може да докара до огромен стрес при нещо толкоз ново. Дори в случай че сте в дълга връзка с колегата си, не бързайте да продължавате да се опознавате.

Правете му похвали

Когато сте във връзка от известно време, можете да свикнете един с различен. Всички неща, които преди сте намирали за сладки, могат да станат естествени или даже досадни. Ако позволите това да продължи, връзката може в действителност да се скапе.

Когато той направи нещо благо, направете му комплимент. Похвалете го, че е приключил работен план. Кажете му, че наподобява добре в избран цвят. Подобни дребни похвали, колкото и да наподобяват незначителни, в действителност оказват помощ за процъфтяването на дълготрайната връзка.

 с колегата 7 съвета за здрава връзка с колегата

Давайте си пространство един на различен

Мъжете се нуждаят от пространство, даже и да не го признават. Жените също се нуждаят от него. Не можете да прекарвате цялото си време дружно. Имате и други хора в живота си, които се нуждаят от внимание, както и вие самите имате нужда от персонално време. Уверете се, че не позволявате на връзката с колегата ви да превземе живота ви.

Опитвайте нови неща

Интимно или не, опитването на нови неща дружно разпалва още веднъж връзката ви с колегата. Не желаете да ходите на един и същи ресторант всеки уикенд вечно.

Опитайте нови места. Вземете присъединяване в курс дружно. Дори пробвайте да извършите домакински план дружно. Ученето на нови неща и прекарването на нещо ново дружно е свързващо прекарване.

Същото важи и за спалнята. Изпробвайте нови позиции и нови способи, с цел да поддържате интимния си живот трогателен и жив, и в никакъв случай не спирайте да поддържате връзка. Нещата в спалнята могат да останат на назад във времето, в случай че не говорите за това, което желаете. Поддържайте връзката ви вълнуваща с нови неща.

 7 съвета за здрава връзка с колегата 7 съвета за здрава връзка с колегата

Съсредоточете се върху себе си

Връзката ви с колегата е приоритет за вас, както и би трябвало да бъде. Но тя също не би трябвало да бъде единственият ви подобен.

Един от най-хубавите препоръки за взаимоотношенията на дамите е да запазите себе си като приоритет. Съсредоточете се върху фантазиите, задачите и ползите си. Връзката ви не е нещо №1 в живота ви. Когато вие сте щастливи и в естетика, единствено тогава ще можете да създадете здрава връзка.

Не се отхвърляйте от другите в живота си

Понякога връзките могат да бъдат толкоз потискащи, че да отмените проектите си с други хора, с цел да бъдете с колегата си. Това се случва, когато сте щастливи и разчувствани. Но да оставите другите си връзки на назад във времето, с цел да можете да се концентрирайте върху връзката си, не е здравословно. Партньорът ви не може да бъде всичко за вас, както към този момент споменахме.

Не забравяйте да запазите и другарствата си като приоритет. Имате потребност от външна поддръжка от страна на приятелите и фамилията. Бъдете сигурни, че не отблъсквате хората от себе си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР