Вярвате или не, но днес във всички сфери на живота

...
Вярвате или не, но днес във всички сфери на живота
Коментари Харесай

6 безвъзвратно остарели сексуални правила от миналото, които звучат ужасяващо

Вярвате или не, само че през днешния ден във всички сфери на живота дамите се усещат надалеч по-свободни, в сравнение с преди 50, 60, че даже 70 години... Особено правилно е това изказване, когато заговорим за интимния живот!

Днес доста от нещата, които едно време са били норма, към този момент са отживялост, даже будят смут!

В леглото би трябвало да господства мъжът

„ Малко са нещата в живота и света, които наскърбяват мъжа повече от това, дамата да води половия акт… Природата изисква от мъжете да бъдат преобладаващите в леглото, освен това в по-голяма степен, по отношение на където и да е другаде “, написа в книгата на Томас Д. Хортън „ What Men Don't Like About Women “, издадена през 1945 година. Е, кой съблюдава през днешния ден това предписание? Ако то към момента важеше, позата "ездачка " нямаше да съществува. А тя е измежду обичаната на мощния пол.

Купувайте единствено скъпо долни дрехи, само че за еднократна приложимост и наложително с дантели

„ Бельото би трябвало да бъде безупречно чисто, по тази причина всяка жена би трябвало да носи долни дрехи от най-високо качество. Най-подходящо е то да бъде в розов цвят. Дантелите и другите претекстове, забележете, прибавят прелест към бельото и се харесват от средностатистическите мъже “, написа в книгата си „ Woman, Her Sex and Love Life “ Уилям Джоузеф Робинсън през 1927 година. Дами, кой мъж през днешния ден би намерил розовите ви бикини с щампа за секси? Според нас, не са доста. А и по-важно е бельото да е комфортно и да ви стои добре, не мислите ли?

Книгите на полова тематика са табу

„ Четенето на разкази поражда неверни и нереалистични хрумвания, а описанието на любовни подиуми в будещи въображението сантиментални епизоди намира отклик в женското тяло и подкрепя ненормалната възбуденост на интимните ѝ области “. Цитат от книгата „ What A Young Woman Ought To Know “, издадена от Мери Ууд-Алън през 1899 година. Леле! Ако Мери беше прочела „ Емануела “ или „ Петдесет нюанса сиво “, нямаше да мисли по този начин.

Никога не му се показвай гола

През 1894 година Рут Смайърс написа в книгата си „ Sex Tips For Husbands and Wives “: „ Разумната жена ще избегне всяка обстановка, която би довела до това, мъжът да види тялото ѝ без облекла, нито ще разреши той да ѝ показва голотата си “. Лошо, доста неприятно. Защото голото женско тяло е красиво. И си коства да бъде гледано, обичано, докосвано... Нали?

Правете секс единствено на мрачно

„ Сексът, в случай че се постанова да бъде сбъднат, би трябвало да се практикува единствено в цялостен мрак “. Кой го споделя? Отново Рут Смайърс. И на мрачно е хубаво, само че на ярко е надалеч по-секси. Или в случай че не на ярко, то най-малко на светлините от сантиментално горящи свещи с мирис на... обич.


Не ползвайте лубриканти

„ Понякога ни поучават да използваме масло или вазелин, с цел да намажем интимните си органи преди съвкуплението, само че това е неприятна концепция. Маслото не е натурален артикул за органите, на които би трябвало да бъде намазано, не наподобява на секретите от човешкото тяло, а да се мажем с нещо, което е срещу природата, е неуместно и нехигиенично “, написа през 1919 година Хърбърт Лонг в книгата „ Sane Sex Life and Sane Sex Living “. Сега, тук сме на половина съгласни. Просто човек не би трябвало да се маже с какво и да е, а да употребява качествени артикули. Те ускоряват удоволствието и се грижат за здравето на тялото.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР