Вярваме, че важните каузи за нашето общество трябва да ни

...
Вярваме, че важните каузи за нашето общество трябва да ни
Коментари Харесай

Десислава Иванчева и Биляна Петрова подкрепят кандидати на местните избори в Хасково, Сливен, Пловдив и Варна

" Вярваме, че значимите дела за нашето общество би трябвало да ни сплотяват в устрема ни те да бъдат осъществени. Единствено позитивния и действително постигнатия резултат в интерес на нашия град може да се смята за триумф.
За постигането на такива резултати търсихме допустима, необятна коалиция с дейни, будни, морални и смели хора, с цел да се борим дружно за по-справедливо, разумно и обикновено действие на Столична община.
Получихме поддръжка от Християндемократическата партия на България , която пристигна напълно непринудено от зам.-председателя Филип Александров, който е бил деен в доста от самодейностите и митингите, които сме организирали до момента в Младост.
Нашата гражданска самодейност, подкрепена от Християндемократическата партия е също в Хасково, Сливен, Пловдив и Варна.
Това оповестиха отстраненият кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Припомняме, че Иванчева ще се яви идните локални избори като претендент за кмет на София, а Петрова - на " Младост ".
" Ние, Непослушните, сме отворени за съдействие с градивна цел с всеки безсънен жител, в упоритостта да ставаме от ден на ден в битката с окупацията на нашите институции от мафията и нейните некомпетентни лица, които обслужват само персоналните си ползи.
Присъединете се към нас, подкрепете ни и поканете вашето обграждане да се причисли! Всички будни българи сме опозиция на ежедневната глупост и надменност, която е натрапена в нашето съществуване от една компрометирана политическа класа. Бъдете дейни и се присъединете към нас! ", приканват още те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР