Вярвам, че софиянци не заслужават кампанията да се води с

...
Вярвам, че софиянци не заслужават кампанията да се води с
Коментари Харесай

Борис Бонев: Оценка за управлението на Фандъкова е въздухът, който дишаме

Вярвам, че софиянци не заслужават акцията да се води с отвратителни компромати и то към хора, които явно не са изкушени от присъединяване в изборите и властта, за да се удари един от претендентите. Имам поради Борислав Игнатов. Всичко това се случва от един от официозите на властта. Госпожа Фандъкова като зам.-председател на Политическа партия ГЕРБ би трябвало да е много отвратена, че това се случва в акция за кметските избори в София Много двуличен опит от нейна и от страна на премиера да се дистанцират. Софиянци заслужават доста диспути, доста полемики, които да са с фокус върху проблемите на София. Както и към техните решения. Твърде доста години се занимаване с неща, които нямат отношение към ежедневния ни живот. Софиянец съм, четвърто потомство, само че аз не осъждам хората по това къде са родени, значимото е какво правиш за града, в който живееш'', това съобщи претендентът на ''Спаси София'' за кмет на София Борис Бонев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

''Мога единствено да кажа, че аз от най-ранна детска възраст имам мощна прочувствена връзка с моя роден град. Аз съм наблюдавал през годините по какъв начин се развиват проблемите. Когато приказваме за решения, ние го вършим от позицията на хора, наблюдавали цялата еволюция на казуса. За страдание проблемите в София са прекалено много. Оценка за ръководството на Фандъкова е въздухът, който дишаме, тапите и детските градини, в които няма места за децата'', сподели Борис Бонев.

''Всичките опорни точки - кръгът ''Капитал'', соросоиди, джендъри, грантаджии, това е методът на властта за борба против тези, от които се усещат застрашени. Това е ясна валидация кои сме от светлата страна. Статуквото се тормози от нас. Госпожа Фандъкова неотдавна още веднъж съобщи, че приоритет за нея е влизането в кварталите, решаването на проблемите с детските градини. 10 години повтаряш това и не решаваш казуса? Тя сама признава, че е била подвластна през всичките тези години. Дали от Цветанов, дали от Борисов, не знам. Знам единствено обаче, че нейните дейности не се управляват от Московска 33'', съобщи още претендентът на ''Спаси София'' за кмет на столицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР