Вярва се, че с гледането на ръка човек може да

...
Вярва се, че с гледането на ръка човек може да
Коментари Харесай

Какъв ще бъде бракът ни според линиите на ръката

Вярва се, че с гледането на ръка човек може да предскаже цялото си бъдеще. Специалистите по хиромантия прибавят и че върху ръцете ни е разказан и бъдещият ни сватбен съюз.

Линията на брака, за хората, които я имат, е хоризонтална линия под дребния пръст. Случва се и тази линия да е повече от една. Трябва да се гледат линиите на лявата ръка.

Ако откриете повече от една линия, най-дългата от тях демонстрира съюза с колегата ви, като този съюз не е наложително да бъде легализиран с документи или църковна гала. Той е по-скоро стабилната и дълга връзка, която имаме с един човек.

Така при човек без линия на брака не значи безусловно, че женитба няма да има. Според хиромантията такава персона е със леден темперамент и мъчно построява духовна и прочувствена връзка с различен човек.

Когато ясните линии на брака са 3 или повече, значи, че този човек мощно се интересува от противоположния пол и има предпочитание да се обвърже. Такива хора обаче са и по-взискателни към бъдещата си половинка.

Разположението на главната линия демонстрира по кое време ще срещнете бъдещия си сътрудник. Тъй като тази линия се намира сред кутрето и линията на сърцето, близостта ѝ до едното или другото свидетелства за възрастта, на която ще срещнем точната половинка.

 Хиромантия

Ако линията на брака е по-близо до линията на сърцето, ще срещнем сродната си душа до 20-та си година. Ако е по средата - сред кутрето и линията на сърцето, възрастта, в която ще срещнем колегата, е сред 25-35 години, а в случай че е по-близо до дребния пръст, ще срещнем подобаващ сътрудник след 35-та година.

Колкото по-ясно е изразена линията на брака, толкоз по-щастлив ще бъде той. Ако имате звезда в бранша на брака, ще се радвате на мощен интерес от противоположния пол.

Когато линията е извита нагоре, значи че ще намерите идеалния сътрудник за себе си. Линия на брака, извита надолу, демонстрира, че ще останете вдовец, а линия, завършваща с разклонения, предсказва бракоразвод.

Ако над линията на брака се вижда втора тънка линия, това значи, че ще имате ухажор.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР