Вярно е, че нищо не разбирам от вируси и затова

...
Вярно е, че нищо не разбирам от вируси и затова
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Най-големите истерици за локдауни и ваксини, са хора, които най-много шетат насам натам

" Вярно е, че нищо не запознат съм вируси и по тази причина не считам, че имам право да приказвам за тях. И нямам право да давам нито препоръки, нито отзиви, нито имам право да разясня, най-вероятно. Съгласен съм.
Но имам право да задавам въпроси.
 Във ВМА и Пирогов имунизират против ковид без записан час - който желае Във ВМА и " Пирогов " имунизират против ковид без записан час - който желае
От през днешния ден, 29 март, във ВМА и " Пирогов " се отварят зелени коридори за имунизация против ковид – за който желае, без да е запис...
Отивам в percentage calculator-a и преброявам, че по публични данни от регистрирани 127,116,964 случая има 2,783,689 умряли, което прави 2,19% смъртност. Там е работата, че всички са на мнение (видимо е по този начин даже за неспециалисти), че инфектираните са 2 или 3, а и евентуално няколко пъти повече.
Според мнозина survival rate-a е към 99.5%. С пробните ваксини евентуално ще го качим на 99.6%, по този начин както сочат цифрите, което за мен обаче по никакъв начин не е стабилен мотив.
А и в лечебните заведения е цялостно с имунизирани хора, които в този момент го боледуват (майка ми е мед.сестра в covid-болница, тъй че знам някои неща от първа ръка.
Сега, за разумен човек като мен (никога не съм бил анти-ваксър, в противен случай, аз съм про-ваксър, в случай че мога да го кажа така), когато се тегли чертата, на мен ми се губи логиката някъде. Просто имунизациите не са сигурни, имат очевадно странични резултати, а и няма задоволително информация за тях. Съжалявам, рискът не си заслужава. Поне към този момент ", в обществената мрежа Facebook.
 Проф. Пенка Петрова: Ваксинираните могат да се заразят още веднъж и са преносители на болест Проф. Пенка Петрова: Ваксинираните могат да се заразят още веднъж и са преносители на болест
Хора, които са се ваксинирали против COVID-19 могат да се заразят още веднъж и са преносители на болест. Това сподели за Радио Варна проф. Пенк...
" И имам право да задавам въпроси, а не както някои зомбита желаят, да извършвам както на тях им изнася (то това е комплекс на обществените мрежи, някой заема позиция и почва да я пази фанатизирано като футболен гамен, сляпо защитаващ своите).
ПС А и не преставам да виждам, че най-големите истерици за локдауни и ваксини, са хора, които най-вече шетат насам натам и се хвалят по мрежите. Добре де, не ви ли е позор?
И да, всеки има право да задава въпроси, даже да е профан като мен. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР