Вярна на ангажимента си да подкрепя българските филми, NOVA ще

...
Вярна на ангажимента си да подкрепя българските филми, NOVA ще
Коментари Харесай

NOVA обяви най-новия си филмов проект – „Алея на славата“

Вярна на уговорката си да поддържа българските филми, NOVA ще предложи на българската публика нов кино план. „ Алея на славата “ е съвременен фамилен сериал, чиято премиера следва тази есен в ефира на медията. Снимките на поредицата към този момент започнаха, а сюжетът ще води феновете в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които ще кипят от напрежение, страсти и вълнуващи моменти. Те обаче ще се трансфорат във декор на една разтърсваща любовна история сред двама млади готвачи. Режисьор на лентата е Виктор Чучков, а в основните функции влизат надарените артисти Радина Боршош и Мак Маринов .

„ Най-важното е да покажем една мощна история, която да е жива, обвързвана с действителността и освен с трагичните, а и с хубавите моменти от живота. Интересното е, че има мощна любовна история, която движи цялото деяние и че за първи път в България се прави сериал, който визира кулинарната тематика “, показа.

Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов ще пресъздадат живота на двама млади и амбициозни готвачи Али и Милен , които ще се борят за любовта си и фантазията да бъдат измежду най-хубавите готвачи освен в България. „ Моята героиня е фантастична и аз доста я одобрявам. Казва се Али и е необикновен гений в кухнята. Ние пристъпихме с голям почит към тази специалност и съм щастлива, че имам опцията да работя по този забавен сюжет “, описа Радина Боршош за персонажа си. „ Любовта и кухнята в този сериал вървят ръка за ръка, защото това е мястото, на което се развива целия сюжет. Междувременно на този декор се случва и една доста наситена любовна история, която е разказана доста добре, доста надалеч от клишето “, добави Мак Маринов, който влиза в ролята на Милен.
 Алея на славата NOVA
Продуцент на „ Алея на славата “ е Светлин Нейнски, а историята е дело на основния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, само че одобрени сценаристи. Невъзможната обич и вероятните взаимни отстъпки, упоритостта, поколенческите разлики, конкуренцията, тайните на подземния свят, другарството и измяната ще пресекат пътищата на всички герои в сериала. Зрителите на NOVA ще гледат в функциите и още обичани и одобрени артисти, измежду които Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.

Повече вести за най-новия български сериал следете на Фейсбук страницата и официалния Instagram профил на „ Алея на славата “

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР