Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,

...
Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат,
Коментари Харесай

Петък, 4 декември - Тежък, труден и натоварен ден

Вярата в астрологията е въпрос на персонален избор. Едни считат, че тя дава на хората съответни познания и данни, които ще им оказват помощ в живота, а други – че въобще не трябва да й се има вяра. Но и най-големият черноглед ще се съгласи, че е постоянно добре да сме с една прогноза напред.

Така или другояче мнозина стартират деня си с астрологичната прогноза, по тази причина ви предлагаме да сверявате всяка заран дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дълготраен опит и висок професионализъм.

Петък, 4 декември - Тежък, сложен и претрупан ден

От изминаващата седмица петъкът ще е най-натоварен. Ако можете да погледнете положително на всичко, което ви се случва, в това число и на тестванията, които ви се дават, този ден ще бъде доста добър. Ден, в който ще се извършите с обич, и може да я отдадете на околните си хора.

От друга страна е доста допустимо в този ден да бъдете афектирани, ядосани и гневни, както и да имате спорове в фамилията си и с най-любимите си хора.

За да ви разбере обичания, е допустимо да изречете тежки и зли думи. Ще го извършите, изпълнени с доста мощни страсти. Енергията в този ден ще е доста мощна и въздействаща и даже когато обич се изпише на лицето ви, това ще наподобява потресаващо.

Използвайте петъчния ден за спортни интензивности и занимания, които изискват много огромно количество сила. Ангажирайте се с обмислянето и с реализирането на огромни планове и инициативи. Не стойте доста затворени в къщи и не си изкарвайте яда на фамилията. Впрегнете мощния електрически заряд на този ден в разнообразни мероприятия, изискващи интензивност.

Днес е уместно да се посветите на артистични прояви – музикални изяви, танци, изобразяване и насърчаване на въображението. Интуицията ви ще бъде засилена, както и страстите, които ви връхлитат. Ще имате нараснала умствена интензивност, поради което ви предлагаме да се концентрирате върху значими планове и задания, върху бъдещи и огромни дейности.

Избягвайте покупки на парцели, движимости за дома и значителни вечери. Семейните събирания не са целесъобразни. Не се поддавайте на мощни страсти, а в случай че въпреки всичко изпитате сходни усеща, вложете ги в нещо изобретателно.

Аспектът на неподвижната звезда Алфард дава през днешния ден мъдрост, музикална и артистична оценка, познаване на човешката природа, мощни пристрастености, липса на самоконтрол, порочност, бунтовни каузи. Възможно е да повлияе и върху неочаквана гибел посредством удавяне, отрова или задушаване. Особено би трябвало да внимавате да не се натровите с храни, алкохол или медикаменти.

Денят е необикновен о неподходящ за подписване на брак и разрешаване на фамилни въпроси .

Неподвижните звезди през днешния ден ни поучават да имаме съществено държание към заниманията и живота. Ако положителният метод на живот надвиши рационалните граници, резултатите ще бъдат неподходящи.

Днес планетата Уран прави съвпад с една от най-големите неподвижни звезди – Хамал.

Фиксираната звезда Хамал предизвиква принуждение, неучтивост, свирепост и преднамерена престъпност. Според Птолемей това е от естеството на Марс и Сатурн (злонамерен, граблив, безсърдечен, демонски, неприветлив, измамник, причиняващ произшествия даже насилствена гибел. Възможни са военни дейности и цивилен безредици. Могат да ни връхлетят всевъзможни непредсказуеми и неразбираеми неща.

Хамал е основната звезда в главата на Овена и е еквивалент на композиция сред Марс-Сатурн, носеща несгоди. Изглежда Марс и Сатурн се борят между тях за владичество и това въздействие може да бъде рисково в материалната сфера. Това значи, че животът може да бъде неведнъж заплашен - да вземем за пример, в случай че предприемете нанагорнище или скочите в пропаст. Хамал или Ar Ras Al Hamal, както е цялостното му наименование, значи Глава на (мъжка) овца и това добре характеризира нейното значение астрологично.

Звездата Хамал ръководи дясната страна на шията и паращитовидните жлези в човешкото тяло.

Днес изключително елементарно ще се влияем от близките и ще бъдем изключително чувствителни, изпитващи мощни пристрастености.

Звездата Хамал визира въздушните условия и по какъв начин сезоните въздействат на растежа на новите култури. Пречиствайте въздуха в пространствата и дишайте надълбоко, в случай че се почувствате комплицирани, нервни и неразположени.

Препоръчваме ви духовни практики, съблюдаване на религиозни ритуали и поклонение пред Бог.

Прогнозата за вашия ден приготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е приключила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва другите аспекти на финансовата астрология, създава астрологични разбори на компании и дава рекомендации за бизнес решения. Тя е създател и основател на асоциация „ Захир” (zahirbg.org), която оказва помощ на хората да намерят правилните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си визити в Перу, където учи най-хубавите шамански практики, както и традициите на инките и техните способи за лекуване на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред главните акценти в активността й са бизнес и финансовата астрология, в това число определянето на циклите на придвижване на валути, артикули други. Автор е на няколко книги и голям брой изявления по специалността си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР