Второто полувреме беше по-добро. 3:1 е най-малкото, с което се

...
Второто полувреме беше по-добро. 3:1 е най-малкото, с което се
Коментари Харесай

Ивайло Петев: 3:1 е най-малкото, с което Локомотив се отърва

" Второто полувреме беше по-добро. 3:1 е най-малкото, с което се отърва Локомотив. Всички, които се включиха от скамейката, способстваха да се вдигне темпото ", съобщи треньорът на Лудогорец Ивайло Петев след успеха над Локомотив София. Той означи, че за следващ път тимът му получава прекомерно леки попадения.


“Чак сложен мач - не бих се съгласил. Първото полувреме беше малко по-лежерно. С първата офанзива допуснахме неточност и ни означиха гол. В началото изпуснахме 100-процентово състояние, в случай че бяхме вкарали, мачът щеше да тръгне в друго русло. После Рик пропусна още едно стопроцентово. Не мисля, че играчите са подценили мача. В част от обстановките фокусът не беше на равнище, само че мач се играе 90 минути и имаш време да реагираш. За следващ път обаче с един удар ни вкарват гол. Похвалното е, че бяхме по-добри през втората част и успяхме да реагираме, и да отбележим ", добави треньорът на Лудогорец.

" Същите футболисти играха преди три дни и видяхте какво направиха. За мен е загуба на централизация. Формата не е проблем, само че може би има загуба на централизация в избрани моменти. Всеки мач за нас е тежък, би трябвало да бъдем подготвени, нямаме друга причина да не сме. Имаме много положителни играчи и всеки може да получи късмет ”, изясни Петев.

" Предстои ни мач с Локомотив Пловдив, поздравления за Томаш - прави страхотна работа. Ще видя първо положението на играчите, само че е обикновено е да има промени в състава, още повече, че ще се върнем в 5 часа сутринта, дуелът с Локомотив е в сряда ", приключи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР