Второто издание на проекта Академия за младежки работници 2.0 разшири

...
Второто издание на проекта Академия за младежки работници 2.0 разшири
Коментари Харесай

Нови хоризонти пред младежките организации в Източна Европа

Второто издание на плана " Академия за юношески служащи 2.0 " разшири обсега на самодейността, като насочи вниманието към развиването на младежките организации в Полша, България, Гърция и Македония. Академията е съфинансирана по стратегия Еразъм+ на Европейския съюз, като образованието е разпределено в осем тематични модула. 

Сред тях са ангажиране на жителите, ефикасна връзка, реформаторски маркетинг, потребление на обществени медии, осведомителни и информационни технологии, тактики за набиране на средства и други.

Като акцентира своята ангажираност към непрекъснатото развиване на младежките начинания в района, Академията за юношески служащи 2.0 основава мрежа от занимателни и просветителни събития, ориентирани към младежите. 

На заключителната си конференция през декември 2023 в Полша, планът сполучливо показа резултатите от своята работа и продължава да въодушевява младежките водачи за интензивно присъединяване в обществото. Разработените в  рамките на няколко години принадлежности за резистентност на младежките организации са налични за свободно прилагане на сайта на самодейността.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР