Второто издание на фестивала BEST OF INDIA“ - Най-голямото търговско

...
Второто издание на фестивала BEST OF INDIA“ - Най-голямото търговско
Коментари Харесай

Задава е второто издание на фестивала „BEST OF INDIA“

Второто издание на фестивала „ BEST OF INDIA “ - Най-голямото комерсиално ревю за извънредни индийски артикули, ще се организира в 2 града - София и Варна. В София фестивалът ще се състои от 18-ти до 30-ти юни 2022 година в зала “Универсиада ”, а във Варна от 07-ми до 18-ти юли 2022 година в Двореца на Културата и спорта. Фестивалът се организира със съдействието на Българска Търговска Промишлена Палата. Официалното разкриване е в София на 20-ти юни от 17:00 часа.

Повреме на фестивала „ BEST OF INDIA “ в София, както и във Варна повече от 50 компании от Индия ще показват техните висококачествени артикули и услуги, в това число ориз, чай, подправки, дарове и занаяти, обзавеждане за дома, текстил и дрехи, бижута и козметика и други

Работното време на ревюто от 18-ти до 30-ти юни 2022 година в София ще бъде от 11:00 часа до 20:00 часа, а във Варна за интервала от 07-ми до 18-ти юли 2022 година работното време ще бъде от 10:30 часа до 19:30 часа. Вход свободен за целия интервал на фестивала. За положителното въодушевление на посетителите ще има развлекателна стратегия, включваща индийски танци, йога демонстрации, изобразяване с къна, прожекция на индийски кино, музика и други културни действия. Любителите на индийската кухня ще могат да се насладят на обичайни деликатеси.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР