Втородивизионният ОФК Спартак (Плевен) привлече опитния централен защитник Яни Пехливанов,

...
Втородивизионният ОФК Спартак (Плевен) привлече опитния централен защитник Яни Пехливанов,
Коментари Харесай

Спартак Плевен се подсили с опитен защитник

Втородивизионният ОФК Спартак (Плевен) притегли опитния централен бранител Яни Пехливанов, оповестиха от клуба за Българска телеграфна агенция.

През последните 7 години Пехливанов беше част от Етър (Велико Търново), в много дълги интервали беше и капитан на тима. 35-годишният централен защитник има сериозен принос в двете последни промоции на виолетовите в Първа лига. След края на последния сезон обаче договорът му изтече и не беше възобновен.

От това се възползваха плевенчани, които привлякоха 35-годишния бургазлия със задачата да укрепи отбраната на отбора. Освен като централен бранител, Пехливанов може да играе и като отбранителен халф.

Яни Пехливанов е роден през 1988 година в Бургас, висок е 182 см, тежи 79 кг. Като младеж играе в школата на Нефтохимик, а професионалният му път стартира във втора лига с тима на Черноморец (Поморие). След това има четири сезона с 63 мача и 4 гола за Черноморец (Бургас). Кариерата му продължава в Поморие и Нефтохохимик преди да се реалокира във Велико Търново.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР