Втородивизионният футболен Марица (Пловдив) подписа нов договор за партньорство с

...
Втородивизионният футболен Марица (Пловдив) подписа нов договор за партньорство с
Коментари Харесай

Марица подписа нов договор за партньорство с основния си спонсор

Втородивизионният футболен Марица (Пловдив) подписа нов контракт за партньорство с главния си спонсор - WINBET, оповестиха от клуба. Контрактът е за две години и е с по-добри условия за " жълто-сините ", които ще получат по-голяма финансова поддръжка от компанията за залагания.

Партньорството сред двете страни стартира през 2021 година в навечерието на 100-годишния празник на родния клуб на легендата на българския футбол Христо Стоичков.

От компанията разясниха, че новият контракт с Марица е част от поредната политика за поддръжка на българския спорт, а контрактът е закономерно продължение на сполучливото съдействие сред двете страни през последната година.

" Ние от ПФК Марица (Пловдив) сме извънредно признателни на главния ни сътрудник - WINBET. Подписването на новия контракт, с доста по-добри условия, дава по-голяма сигурност и успокоение на всички в клуба. Благодарение на него, ще продължим да се развиваме и да реализираме по-високи спортни достижения ", съобщи членът на Управителния съвет на " жълто-сините " Христо Христов.

След 14 изиграни кръга от началото на сезона във Втора лига Марица заема осма позиция в класирането с актив от 19 точки. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР