Втородивизионният Добруджа издигна кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо за шеф на

...
Втородивизионният Добруджа издигна кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо за шеф на
Коментари Харесай

Добруджа издигна кандидатурата на Гонзо за шеф на БФС

Втородивизионният Добруджа издигна кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо за началник на БФС. В момента той е механически шеф на федерацията. Изборът за нов президент на БФС ще бъде на 15 март.

Добричкият клуб организира свое заседание, на което е взето решение да се застане зад кандидатурата на Иванов. Писмото е пратено до БФС с нужната документи.

Бившият централен нападател Георги Александров Иванов е роден на 2 юли 1976 в Пловдив, България. Баща му Александър Иванов е легенда на Ботев Пловдив.

Гонзо стартира кариерата си в Локомотив Пловдив, само че е притеглен в Левски от тогавашния треньор Стефан Грозданов. Той се трансформира в един от най-хубавите нападатели в историята на сините. И е рекордьор по голове във вратата на ЦСКА във Вечното дерби.

След края на футболната си кариера той е шеф на Левски, на Локомотив Пловдив и на Черно море. От 2022-а насам е механически шеф на БФС и отговорник за националните тимове.

Георги Иванов има поддръжката и на петодивизионния Ахелой.

За кандидатурата на Гонзо се приказва от много дълго време. Тя е и предстояща, защото той има поддръжката на президента в оставка на БФС Боби Михайлов.

По-рано през днешния ден Славия показа своята кандидатура – на изпълняващия длъжността президент на БФС.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР