Второ заседание на Националната кръгла маса за реална политика и

...
Второ заседание на Националната кръгла маса за реална политика и
Коментари Харесай

Демографска и социална политика – обект на втората Кръглата маса в Асенoвград

Второ съвещание на Националната кръгла маса за действителна политика и дейно решение проблемите на етническата интеграция ще се организира на следващия ден, 9 ноември в Асенoвград.
Темата на обществената полемика този път е „ Здравеопазване, демографска и обществена политика”. Очаква се отчети по време на срещата да изнесат представители от Министерството на здравеопазването, Министерството на труда и обществената политика, Националната здравноосигурителна каса, Националното съдружие на общините, Националния съвет за съдействие по етническите и интеграционни въпроси. Поканени да вземат участие в конференцията са и членове от отрасловите парламентарни комисии.
Домакин на второто съвещание от Националната кръгла маса още веднъж ще бъде Асеновград. Дискусията ще се организира на следващия ден /09.11.17 година - четвъртък/ от 9 ч. в зла 305 в постройката на Общината. В срещата може да взе участие и да зададе своите въпроси по тематиката, всеки жител. Припомняме, че в края на месец август тази година се състоя първото съвещание на Националната кръгла маса, чиято тематика бе „ Образование и трудова заетост”.
Тогава породиха оферти, по отношение на етническата интеграция на малцинствата в България. Част от препоръчаните хрумвания касаят нормативни промени, държавна поддръжка и разработване на нови механизми по посочените проблеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР