Вторият в листата на Продължаваме промяната – Демократична България“ за

...
Вторият в листата на Продължаваме промяната – Демократична България“ за
Коментари Харесай

Искрен Митев изтрещя: Къса плакати на конкурентни партии и лепи свои като луд

Вторият в листата на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ за София-област Искрен Митев напълно е изтрещял и лепи и къса като вманиачен предизборни плакати в района, оплакаха се представители на партия „ Възраждане “ в Ботевград и Елин Пелин. Причината – хора, изпратени от несъответстващия народен представител от Политическа партия, съдрали предизборните плакати на останалите политически сили в двата града и на тяхно място залепили други плакати – към този момент със фотографията и преференцията за Искрен Митев. Това се случило през нощта на неделя против понеделник, а изборните погромаджии на Митев се придвижвали с лек автомобил Фолксваген Поло с регистрационен номер С 2474 МХ.

Сигнали против Митев към този момент са постъпили в районната изборна комисия за Софийска област. Още преди началото на акцията, политическите сили в Ботевград и Елин Пелин се схванаха да водят толерантна акция, без да унищожават пропагандните материали на конкуренцията. И са си разпределили местата, на които да си лепят плакатите. Искрен Митев обаче брутално сгазил това съглашение, а хората му лепели необмислено на всички места единствено неговите материали с преференции.

Невъздържаните дейности на Митев се дължали на новата връхна точка, която достигнали съдружните връзки сред Политическа партия и Демократична България. Войната сред лидера на листата доктор Александър Симидчиев от Демократична България и Искрен Митев от Политическа партия се разгоряла с нова мощ, откакто пепеецът се подплашил, че ще бъде изпреварен с преференции от самоковеца от Демократична България Васил Зашкев, интензивно вършеел из цялата област.

И откакто предходната седмица изпълни пенсионерския вестник „ Трета възраст “ със свои брошурки, в този момент Искрен Митев поръчал вандалското късане на предизборните материали на конкуренцията от другите партии.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР