Вторият син на краля на Тайланд се завръща неочаквано в страната след десетилетия на отчуждение

...
Отчужденият син на краля на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн посети дневен
Коментари Харесай

Отчужденият син на краля на Тайланд Маха Ваджиралонгкорн посети дневен център за деца в неравностойно положение в Банкок след изненадващо завръщане в страната след 27 години живот в чужбина

От JINTAMAS SAKSORNCHAI Associated Press, 8 август 2023 г., 7:49 ч. Публикация във Facebook, казвайки, че „поздрави внимателно децата и прояви голям интерес към работата на фондацията за подпомагане на деца и семейства в неравностойно положение .”

Публикуваните снимки показват как Вачараесорн прегръща деца и говори отблизо с тях.

Ден след пристигането си, Vacharaesorn беше видян във видеоклипове да посещава няколко религиозни обекта в Банкок, включително храма на Изумрудения Буда, който е в земята на Големия дворец. Той публикува в профила си във Facebook своя снимка на автомобилна рикша през нощта с надпис „Бангкок Тук-Тук“. четири пъти и има седем деца, но не е посочил официален наследник. Четвъртият му брак с кралица Сутида беше обявен само дни преди коронацията му през 2019 г. Кралят пое короната след смъртта на баща си, крал Бумибол Адулядет през 2016 г.

В декември, дворецът каза, че принцеса Баджракитиябха Махидол, 44, е колабирала поради сърдечна аритмия, която по-късно каза, че е от микоплазмена инфекция. Тя е в безсъзнание и остава на апаратура оттогава според последното изявление на двореца за нейното състояние през януари.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР