Вторият син на британската кралица Елизабет Втора и херцог на

...
Вторият син на британската кралица Елизабет Втора и херцог на
Коментари Харесай

Принц Андрю отрича обвиненията за сексуален тормоз

Вторият наследник на английската кралица Елизабет Втора и херцог на Йорк, принц Андрю, публично отхвърли обвиняванията за полов тормоз, отправени му от Вирджиния Джуфре. Той е изискал правосъден развой по нейния цивилен иск, предава CNN.

Документът от 11 страници дава отговор параграф по параграф на обвиняванията на Джуфре, която твърди, че починалият финансист Джефри Епщайн я е продавал и принуждавал да прави секс с приятелите му, включително и с принц Андрю. Тя твърди, че херцогът на Йорк е знаел, че по това време тя е била малолетна.

Джуфре упреква принца, че я е малтретирал полово на частния остров на Епщайн на Вирджинските острови, в имението му в Манхатън, както и в дома на някогашната му другарка Гислейн Максуел в Лондон.

Принц Андрю неведнъж и изрично отхвърли обвиняванията да са истина. Той отхвърли и изказванията, че е бил непосредствен другар на Максуел и е бил чест посетител в парцелите на Епщайн.

Въпреки това, принцът признава, че се е срещнал с Епщайн през 1999 година, както и че двамата с Максуел са били посетители на 40-ия му рожден ден през 2000 година Принц Андрю не отхвърля и че през 2010 година е сниман с Епщайн в Сентръл Парк, като през същата година е отсядал и в имението му в Ню Йорк.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР