Вторият пострадал полицай от бомбичката на мача ЦСКА – Левски

...
Вторият пострадал полицай от бомбичката на мача ЦСКА – Левски
Коментари Харесай

И втори полицай можел да остане без зрение

Вторият потърпевш служител на реда от бомбичката на мача ЦСКА – Левски – контрольор Петър Иванов, разкри, че също има пострадване на окото след гърмежа. Той даде изявление за предаването „ Събуди се “ на Нова Телевизия.

„ На доста неща съм се нагледал, на съвсем всевъзможни обстановки. Отивам на работа положителен. Да, съзнавам, че има и недобронамерени. Когато има такава група от хора постоянно може да се случи нещо “, призна Иванов, който от 16 години работи в системата на Министерство на вътрешните работи.

„ На мястото, където ние се намирахме, няма по какъв начин да знаем от къде е пристигнала бомбичката. Имам пострадвания на лицето и роговицата на дясното око. Няма по какъв начин да разясня подробности”, добави служителят на реда.

Инспектор Иванов се обърна към сътрудника си Гергана Зашева-Методиева, която пострада по-тежко на дербито и претърпя интервенция за избавяне на зрението на едното око, като ѝ пожела да бъде мощна.

„ Хората, които вършат тези неща да се замислят, че там в публиката може да е техен роднина”, насочи обръщение към футболните почитатели контрольор Петър Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР