Вторият отбор на Етър (Велико Търново) спечели гостуването си в

...
Вторият отбор на Етър (Велико Търново) спечели гостуването си в
Коментари Харесай

Дубълът на Етър с ценна победа

Вторият тим на Етър (Велико Търново) завоюва гостуването си в Дреновец против едноименния отбор с 2:1. Двубоят е от 16-ия кръг на Северозападната Трета лига. Заслужен триумф за селекцията на Стефан Ангелов с оглед събитията на терена. Футболистите му направляваха събитията на терена от самото начало. До почивката сътвориха много голови обстановки. Футболист на домакините игра с ръка, само че рефера не свири. 

Направи го обаче в 20-ата минута при идентична обстановка и Иван Петков вкара дузпата. Най-интригуващ беше последния четвърт час. В 75-ата минута Денис Димитров изравни от дузпа. Дреновец незабавно се засилва. Димитров пропусна отлична опция да се разпише още веднъж. Точка на разногласието сложи Кристиян Кънчев в 83-ата минута, когато стреля неспасяемо от границата на наказателното поле за окончателното 1:2.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР