Вторият и последен ден от съдебно изслушване на доказателства в

...
Вторият и последен ден от съдебно изслушване на доказателства в
Коментари Харесай

Най-големите изводи след бурното 2-дневно изслушване по аферата с Фани Уилис: „Каквото е направено, е направено“

Вторият и финален ден от правосъдно чуване на доказателства в обвиняванията, че прокурорът на Джорджия Фани Уилс е имала " неуместна " връзка с сътрудника си завърши, само че съдията въпреки всичко ще прегледа показанията на съвещание при закрити врата.

След бомбено самопризнание от основния очевидец на отбраната, Терънс Брадли, който избегна да отговори на избрани въпроси, базирайки се на привилегията на клиента на юриста, арбитър Скот Макафи сподели, че ще организира среща " при закрити врата " с Брадли, с цел да дефинира дали изказванията му за привилегии са правилни.

Брадли е някогашният сътрудник в адвокатската адвокатска фирма на Нейтън Уейд, който е упрекнат в спекулация, която е облагодетелствала финансово Уилис, откакто тя го е наела да помогне в преследването на делото за интервенция в изборите против някогашния президент Доналд Тръмп.

Брадли беше отказал да отговори на някои от въпросите, заложени от бранителя за това какво знае за връзката на Уейд и Уилс и по кое време е знаел, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР