Вторият ден на ноември ще е по-топъл от първия. Днес ще

...
Вторият ден на ноември ще е по-топъл от първия. Днес ще
Коментари Харесай

Вторник ще е по-топъл от понеделник

Вторият ден на ноември ще е по-топъл от първия. 

Днес ще бъде слънчево и още по-топло от първия ден на ноември. В утринните часове единствено на обособени места в Източна България и към Дунав ще има понижена видимост. Още преди обяд вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и ще се усили до сдържан, написа.

Дневните температури още малко ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 23° (в Бургас) и 29° (в Пловдив и Видин), в София 25°. В Монтана, Сандански и Велико Търново – 28°, в Русе, Шумен и Кърджали – 27°, 24° – във Варна.

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за ноември, оповестява Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Над Черноморието през днешния ден ще бъде слънчево. В утринните часове на обособени места ще има понижена видимост. Ще духа слаб югозападен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от запад-северозапад.

Максималните температури ще бъдат сред 19° и 24°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде слънчево. Ще духа сдържан, след обяд до мощен северозападен вятър.

Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра – към 12°.

От четвъртък стартира намаляване на температурите, като в неделя оптималните ще са с 12° по-ниски от тези в днешния ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР