Втори в листата с кандидати за народни представители на Възраждане“

...
Втори в листата с кандидати за народни представители на Възраждане“
Коментари Харесай

Коста Стоянов се бори децата да останат да учат и работят във Варна



Втори в листата с претенденти за народни представители на „ Възраждане “ за 3 МИР Варна е  48-годишният Коста Стоянов. Той е израснал и живее във Варна, това е градът, който му е на сърце, и не би желал да живее на никое място другаде, както споделя самият Стоянов.
-->
„ Давам всичко от себе си, с цел да имат децата ми прелестни преживявания в родния ни град и да останат да учат и да работят тук, край морето “, споделя той.

Стоянов се дефинира като непретенциозен и положителен човек, само че доста борбен и твърдоглав – захване ли се с нещо, довежда го до дъно. Може би тази негова непримиримост идва от спортния му дух – той е магистър по състезателен мениджмънт, настрана е приключил и строително инженерство, само че сърцето му е във футбола. Той е регистриран футболен сътрудник към БФС, живо се интересува от женски футбол и е осъществил прехвърлянето на най-хубавата българска футболистка в Италия – 18-годишната Димитра Иванова.

„ Доста добре се развива женският футбол, ние към момента сме доста обратно от западните страни в тази сфера, само че имаме капацитет “, добавя Коста Стоянов.

Той е един от дребното хора в града, който развива Варна освен като туристическа, само че и като спортна дестинация.

„ Председател съм на съдружие „ Бъдеще посредством спорт “, имаме богат опит в организирането на огромни спортни мероприятия като Милан Джуниър Камп 2017, Интер Академи Камп 2018, 2019 и 2021 и сме възнамерявали още доста събития “, споделя с възторг Коста Стоянов

Той  е уверен, че с общи старания Варненска област може да се трансформира в още по-примамлива за туристите. Бил заместник-кмет в красивата варненска община Бяла, преди този момент е бил  шеф на дирекция „ Разработване и ръководство на планове, евроинтеграция “.

„ Познавам чудесно вероятностите за развиване на общините, наясно съм и с проблемите, които стоят пред тях, и знам, че за всеки проблем може да се откри съответно решение, стига да има предпочитание “, споделя Стоянов.

Освен това той интензивно работи и в неправителствения бранш. От 2018 год. до влизането си в политиката е изпълнителен шеф на Сдружение „ Местна инициативна група Долни Чифлик и Бяла “, чиято съществена цел е поддръжка за основаването на подобаващи условия за развиването на децата, младежите и локалния бизнес във Варненска област.

Любопитна детайлност е, че предходната година Коста Стоянов става прочут с присъединяване си в предаването „ Стани богат “,където завоюва 10 хиляди лв. и стигна до 12-тия въпрос за 20 000 лева

„ Вярвам в бъдещето, тъй като то зависи от нас. Вярвам, че мога да бъда потребен на България, тъй като съм мечтател и работохолик “, с тези думи Стоянов се впуска в изборите за 49-то Народно заседание като претендент за национален представител  от „ Възраждане “. Той към този момент е бил депутат в 48  парламент, където е съумял да натрупа и забележителен опит и да даде своите познания като ръководител на непрекъснатата Комисия по районна политика, благоустройство и локално самоуправление.



Варненци могат да дадат доверието си за Коста Стоянов с номер три в бюлетината на изборите на 2 април 2023 година

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР