Втори развод предстои в живота на Наталия Кобилкина. Известната сексоложка

...
Втори развод предстои в живота на Наталия Кобилкина. Известната сексоложка
Коментари Харесай

СКЪСАХА СИНДЖИРА: Кобилкина и Джизъса с втори развод 

Втори бракоразвод следва в живота на Наталия Кобилкина. Известната сексоложка разгласи, че е поставила завършек на брака си с гръцкия предприемач Такис Дретакис. Двамата са дружно от 9 години, а преди 5 подписаха брак. „ Продължаваме напред поотделно. След съвсем 9 години взехме решение да се разделим. Приключи нашата задача един към различен като съпрузи и продължаваме като близки другари и любящи родители на нашия прелестен наследник. В решението ни няма въздействие от трети страни. Разводът ни към този момент е реалност. Запазваме уважението посред ни и се надяваме, че най-хубавото за всеки един от нас следва “, написа Наталия в обществените мрежи под фотография с някогашната й към този момент половинка. Малко по-късно сексоложката, която се изявява и като фамилен терапевт, изясни на почитателите си, че дейностите й не са недомислени. „ Чувствам, че върша нещо доста вярно, и това ми дава мощ “, изясни тя.

Халка

Джизъса и последната му брачна половинка Полина Спасова сложиха завършек на връзката си изненадващо за всички. Точно толкоз бързо колкото се ожениха, по този начин се и разделиха, разясниха в интернет. Още преди към месец почитателите на брюнетката видяха, че халката на пръста й липсва. Малко по-късно самата тя разгласи публично, че любовта сред нея и някогашния футболист е завършила. Припомняме, че до момента в който брачният му живот се разпадаше, Джизъса се бореше за оцеляване в рисково риалити. Жена му резервира в загадка по какъв метод го е уведомила за решението, откакто той не е в България. На въпросите, които Поли получи в профила си от почитатели, тя отговори, че отношението е най-важно. „ Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от нелепост “, допълвайки, че 12 месеца са й били задоволителни, с цел да пристъпи към тази стъпка. Екссъпругата на футболиста показа, че е щастлива, тъй като фамилията й я поддържа и не таи неприятни усеща към Георгиев. „ Нямаме какво да разделяме и нямаме какво да ни събира “, беше сбитият коментар на Поли.

Теле

Изненада за всички беше и решението на артиста Кристиян Кирилов, прочут с ролята си на Митака от сериала на NOVA „ София денонощно “ и попфолк певицата Джулия. Навръх рождения ден на изпълнителката Крис показа фотография на ръцете му, хванали нежно други женски ръце, и написа „ Ново начало. Ще минем всеки филм, мощни сме един до различен. Всичко неприятно не помни го, та то е минало “, написа под фотографията той. Повечето от почитателите му го укориха в търсене на реклама. „ Точно в този момент ли реши, точно на рождения ден на Джулия “ - попитаха те. „ Не беше моментът на Джулия на рождения ден да се случва тази похвала “, разясниха още други. В края на краищата се оказа, че виновност за раздялата няма трети човек. „ Няма нито друга жена, нито различен мъж намесени. Причината е несходство в характерите, както постоянно става. Просто не успяхме да се напаснем и взехме решение, че е по-добре да се разделим и всеки да поеме по своя си път “, изяснява той.

„ Не търсете под вола теле. Разделени сме от дълго време, просто в този момент разбирате вие. Съвсем обикновено е да излизам аз с други дами, тя - с други мъже. Ние сме в прелестни връзки. Джулия е суперготин човек “. Не излиза наяве дали разводът им към този момент е реалност или занапред следва да се оформят документите. Венчавката бе като от приказно филмче, а куп всемирски лица бяха измежду гостите на двойката. Прави усещане, че към този момент са изтрили сватбените си фотоси от обществените мрежи. По време на брака си те се пробваха и да работят дружно, като даже записаха няколко дуетни песни.

Свекърва

Народната певица Ива Давидова претърпя бурна разлъка и дело за обиди с някогашната си половинка, а най-после възпя развода си в ария. „ Много хора припознаха себе си и помислиха, че това е възмездие. Да не си придават такава значимост. Ще направя едно конкретизиране. Песента ми не е възмездие, а моята персонална психотерапия, с цел да се оправя със случилото се. Не е отдадена нито на мъжа ми, нито на свекървата. Никога не съм имала ария за мъжа ми, няма и да имам такава “, изясни пред „ Телеграф “ изпълнителката. Певицата мина през доста тежка разлъка с мъжа си, която се трансформира и медиен скандал, откакто той насочи обществени обвинявания и обиди към някогашната си половинка в нета.

Мъжът на Тоца й изневерява - анекдот на годината

Като анекдот на годината дефинира така наречен невярност на мъжа си Мис България Антония Петрова. През последните седмици настойчиво се заприказва, че тя и мъжът й, Ивайло Батинков, са пред бракоразвод.

Според клюкарите това се случило, откакто Мис България хванала обичания си в крачка. Повод за тези теории беше отсъствието на Антония от обществените мрежи, която по принцип е много дейна, качвайки еднотипни фотоси по няколко пъти дневно. Традиционно за всеки неин рожден ден миската избира дестинация, на която да посрещне празника си с цялото семейство и следват фотоси, постове, дарове и други. Тази година това липсваше. В края на краищата след доста спекулации и тишина от нейна страна Антония успокои всички, че двамата са дружно и са чествали в Дубай.

Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР