Втори годишни награди Лекар на годината - София 2019 бяха

...
Втори годишни награди Лекар на годината - София 2019 бяха
Коментари Харесай

Раздадоха годишните награди „Лекар на годината - София 2019“

Втори годишни награди " Лекар на годината - София 2019 " бяха връчени на публична гала във Военния клуб в столицата.

На тях участваха ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, българският еврокомисар Мария Габриел, а кметът Йорданка Фандъкова връчи огромната премия за " Доайен " на доктор Камен Канев, който е началник Клиника по незабавна токсикология ВМА.

За " Ментор " бе награден доктор Андрей Йотов, шеф на Клиниката по ортопедия в " Софиямед ".

Специална премия " Добра задача " получи лекарят, който работи отвън страната, само че е направил доста, с цел да подкрепя българската медицина - д-р- Валентин Джонов, който е началник на Института по анатомия Бернски университет. Благодарение на него е имало продан на опит сред България и Швейцария, както и е изпратил 15 ТИР-а с съоръжение за ВМА и Пирогов.

В категория " Ти си нашето бъдеще " бе награден доктор Явор Пукалски, който получи премията си от Караянчева. Той е детски ортопед - травматолог в " Пирогов ". А посредством ръководителят на Народното събрание благодари на всички лекари, от които и тя през тази година е получила незабавна и незаменима помощ.

Награди получиха доктор Христо Милушев, Спешна помощ и доктор Елица Тошкова, общопрактикуващ доктор в ДКЦ.

Мария Габриел награди лекаря в категория " Иновационни технологии ", а купата отиде при доктор Антони Георгиев - шеф на Клиника по атроскопска травматология в " Софиямед ".

Габриел означи, че посредством навръх такива лекари ще се води битката с рака. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР