Втори ден хора се събраха на лобното място на двамата

...
Втори ден хора се събраха на лобното място на двамата
Коментари Харесай

Втори ден протести на лобното място на Явор и Ани в София

Втори ден хора се събраха на лобното място на двамата младежи, които починаха на столичния бул. " Сливница ". Явор и Ани бяха прегазени на пешеходна пътека. Протестиращите желаеха промени - ограничавания на скоростта и ограничения, които да спрат случаите в региона.

Явор и приятелката му Ани били дружно от две години. В нощта, в която изгубиха животите си, се прибирали у дома. Блокът им е на метри от пешеходната пътека. Явор се занимавал с любителска снимка.

С Петър Будинов доскоро снимали рамо до рамо. " Този еднообразен диалог, който събитието допуска, че би трябвало да се води, не отива на Явор. Човек, на който усмивката не му слизаше от лицето, човек, който нямаше угризения да каже каквото желае. Но в това време доста оправдателен, оправдателен доста към дамите, напряко се удивлявам до момента в който приказвам за човек като него ", споделя Будинов пред Нова телевизия. На събитията им постоянно идвала и Ани. " Знам, че поддържаха връзка от разстояние. Чакаха да могат да се насладят до дъно на опцията да са дружно. За страдание продължи прекомерно малко ", добавя Петър.

Все още няма формален отговор с каква скорост се е движил водачът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР