Втората седмица на 2019-а продължи с едно скандално събитие, което

...
Втората седмица на 2019-а продължи с едно скандално събитие, което
Коментари Харесай

Ето я жената, която разби най-богатото семейство

Втората седмица на 2019-а продължи с едно скандално събитие, което раздруса мрежата – най-богатият мъж в света приключи щастливия си 25-годишен брак поради флирт със секси телевизионна водеща. Шефът на Amazon Джеф Безос ще раздели имуществото си по равно с някогашната си обичана Макензи, от която има 3 деца и едно осиновено, защото двамата нямат предбрачно съглашение. Вече сме сигурни, че брачната половинка ще има задоволително средства, с цел да се утеши, тъй че можем умерено да фокусираме вниманието си над ябълката на раздора – Лорън Санчес, която също била омъжена до скоро. Романсът сред телевизионната водеща и Джеф бил бляскав и загадъчен.

Двамата ловко криели връзката си, до момента в който формалните им половинки ги очаквали у дома. Те се срещали в бутикови хотели, возели се с частния аероплан на Безос, а през вчерашния ден светът се срещна и със скандалните известия и фотоси, които са си пращали един на различен. Шефът на Amazon е плакнел очи в голите селфита на Лорън, а той ѝ изпращал фотоси на гениталиите си. Скъпо, нали? Ето и някои от известията, които Джеф изпращал скрито на любовницата зад гърбовете на половинките им: „ Знаеш ли какво желая? Искам да се напия с теб, само че малко, доста малко. Искам да си приказваме и да вършим проекти дружно. Искам да те чувам и да слушам смеха ти...тотално желая да съм с теб!!! След това желая да заспим дружно и да се събудя до теб, да изпием по едно кафе и да прочетем вестника. “ „ Искам да те подуша, да вдишам уханието ти. Искам да те притисна мощно към себе си, да целуна устните ти...Обичам те. Влюбен съм в теб. “ „ Обичам те, момичето ми. Ще ти го покажа с тялото си, с устните си и с очите си, напълно скоро. “ Коя обаче е дамата, заслужила тази загадка и толкоз мощна обич, която докара до бракоразвод за милиарди? Лорън и Джеф Безос се срещат, когато водещата снима видео за компанията му „ Блу произход “. Според източници връзката им почнала през 2016 година, а от този момент до момента любовта им не стопира да пораства. Любовницата на най-богатия човек в света не наподобява като следващата елементарна златотърсачка. Самата тя има забавен живот и несъмнено е работещо момиче.

49-годишната Лорън е била водеща на ефирен утринен блок в продължение на десетилетия. Въпреки че ежедневно застава пред камера, тя в никакъв случай не е била обект на медиен интерес...до сряда. Привлекателната дама израства в Ню Мексико в семейство с лимитирани финансови благоприятни условия. Самата тя си спомня, че като дребна е заспивала на задната седалка в колата на баба ѝ, до момента в който тя работела като домашна прислужница. След като приключва учебно заведение, Лорън се реалокира в Калифорния, твърдо решена да работи интензивно и да забогатее. Така и става, тъй като става телевизионна водеща. Бързо съумява да набере известност, поради горещата си латино хубост. През 2001 година тя си взима отмора от медийните прояви, ражда сина си Нико. Само 5 години и две връзки по-късно тя се омъжва за холивудски сътрудник, от който има две деца. През годините тя е измежду най-сексапилни дами в шоубизнеса и доста мъже не могат да устоят на чара ѝ.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР