Втората ракета на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов бе

...
Втората ракета на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов бе
Коментари Харесай

Мико Кузманов сбъдна голяма мечта в Ню Йорк

Втората ракета на България за Купа Дейвис Димитър Кузманов бе един от най-щастливите хора на планетата. Пловдивчанинът, който ще започва присъединяване си
в квалификациите на US Open с мач против румънеца Мариус Копил сбъдна своя огромна фантазия. В комплекса " Артър Аш " Кузманов се видя и снима със своя кумир Новак Джокович. " Още една сбъдната фантазия! С единственият и несравним Новак Джокович. Идол, модел за подражателство, ентусиазъм, легенда. Благодаря ти, Ноле ", написа под общата им фотография Димитър Кузманов.

Пловдивчанинът ще срещне за повторно в кариерата си Мариус Копил. Двамата играха в първия кръг на квалификациите на „ Уимбълдън ". Тогава Копил се наложи с 6:4, 6:3. Той е 228-ми в международната класация и финалист от София Оупън 2018.

При възможен триумф съперник на Мико в идната фаза ще бъде Евгени Донской (№152 в ранглистата) или Рамкумар Раманатан (№204).

Сред евентуалните съперници на Кузманов за последния кръг от квалификациите е поставеният под №7 в схемата Дамир Джумхур, който понастоящем е 120-и в международната класация.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР