Втората ракета на България Димитър Кузманов чака с нетърпение участието

...
Втората ракета на България Димитър Кузманов чака с нетърпение участието
Коментари Харесай

Димитър Кузманов: Когато играя за България, чувството е много специално

Втората ракета на България Димитър Кузманов чака с неспокойствие присъединяване си в четвъртото издание на шампионата по тенис от категория АТР 250 Sofia Open през идната седмица.

Кузманов ще се включи в главната скица конкуренцията с " уайлд кард " от уредниците.

" Когато играеш непосредствено от съществена скица, шансът да преминеш в идващия кръг е доста по-голям. А вероятно, в случай че продължиш, си доста по-запазен физически и душевен. Винаги, когато играя в България, възприятието е доста по-специално. Особено на Sofia Open, тъй като се играе в тази невероятна зала ", съобщи пловдивчанинът.

Кузманов неизменнно се включва в конкуренцията в зала " Арена Армеец ", само че в предходните три сезона той отпадаше в първия кръг след провали с 3:6, 6:2, 3:6 от Ричардас Беранкис (Литва), с 4:6, 3:6 от холандеца Робин Хаасе, и през предходната година от Жоао Соуса (Португалия) с 6:7, 1:6.

Пловдивчанинът се готви интензивно за шампионата през този сезон и се надява на положително показване.
Той чака и мачовете на България за Купа " Дейвис " при започване на април.

" За мен е чест и обвързване да вземам участие. Това е мой дълг, по този начин са ме възпитали майка ми и татко ми. България е номер 1 за мен. Винаги се преценявам с присъединяване си в Купа " Дейвис ". Ако всичко е наред, се надявам да стана играчът с най-вече победи за България в шампионата ", сподели още Кузманов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР