Втората фаза от 2017/2018 в Националната баскеткблолна вече е в

...
Втората фаза от 2017/2018 в Националната баскеткблолна вече е в
Коментари Харесай

Симеон Илиев сред най-добрите в НБЛ

Втората фаза от 2017/2018 в Националната баскеткблолна към този момент е в предишното. Въпреки че Черно море Тича е на седмо място в класирането, Симеон Илиев се показа извънредно мощно.

На този стадий най-полезен е гардът на Ямбол Алън Арнет. Американецът може да се похвали със междинен коефициент 27. Второто място е за варненското крило на Берое Александър Янев със приблизително по 25. Трети е някогашният към този момент състезател на старозагорци – Алекс Дейвис (средно КПД 23), а след него са Травис Тейлър от Рилски състезател (със междинен коефициент 21) и Симеон Илиев от Черно море Тича със същото КПД.
26-годишният Алън Арнет и е водещ изпълнител в НБЛ, със приблизително по 21.6 точки на мач. Втората позиция при стрелците е за Александър Янев, който отбелязва приблизително по 20.8 точки. В Топ 5 се подреждат още крилото на варненци Симеон Илиев, който осъществя приблизително по 19 точки, Алекс Дейвис със приблизително по 17.5 точки и Брайкус Перин от Ямбол, със приблизително по 16.3 точки.
В графата с битките над всички е един от любимците на Варна Симеон Илиев, който овладява по 10.3 отскочили от двата кръга топки на мач. Центърът на Академик Бултекс 99 Никола Маравич, минал преди време през но " Христо Борисов ", е втори със приблизително по 8.9 битки, а след него е Драган Тубак от Черно море Тича с по 8.8. Александър Янев е четвърти, с по 8.5 битки на мач, следван от центъра на Левски Лукойл - Кийт Клентън със приблизително по 8.4 битки.
Варненският капитан на Берое Тихомир Желев е едноличен водач по откраднати топки в НБЛ, със приблизително по 2.2. Малко зад него е Дерек Райт, с по 2.1 отнети топки в среща. В първите пет попадат и Стоян Петков от Ямбол и Константин Коев от Спартак Плевен, със приблизително по 1.9 на дуел, и Травис Тейлър от Рилски със приблизително по 1.8 на среща.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР