Втора жертва по време на концерт, и то само за

...
Втора жертва по време на концерт, и то само за
Коментари Харесай

Фенка на Роби Уилямс почина на негов концерт в Сидни

Втора жертва по време на концерт, и то единствено за седмица. Жена на към 70 години умря в болница, откакто падна на концерт на Роби Уилямс в Сидни предишния четвъртък. Тя е падала през шест реда седалки по време на шоуто на Allianz Stadium и получила съществени пострадвания на главата, оповестява BBC.

Жената е откарана по неотложност в близката болница, където е сложена в изкуствена кома. Медицинските органи потвърдиха във вторник, че тя е умряла.

Британският артист не е коментирал нещастието, който се случи в първата вечер от австралийското му турне " XXV ". Инцидентът е станал, откакто шоуто е завършило, когато хиляди гости са почнали да излизат, сподели представител на стадиона.

" Вместо да употребява стълби, дамата се пробвала да премине през редовете за сядане. Тя изгубила опора и паднала ", сподели представителят съгласно отчета на " Sydney Morning Herald ".

Миналия петък 23-годишна зрителка умря на концерт на Тейлър Суифт в Рио де Жанейро, откакто колабира в жегата.

Ана Клара Беневидес Мачадо беше откарана по неотложност в болница, където умря от сърдечен арест.

Семейството й сподели, че ще търси отговори след изказвания, че уредниците на концерта са забранили на посетителите да носят вода на шоуто макар изискванията на горещината.

Суифт съобщи, че е съкрушена от нещастието и написа в Instagram:  " Тя беше толкоз необикновено красива и прекомерно млада ". Видеоклипове в обществените медии също демонстрираха по какъв начин Суифт раздава бутилки с вода на почитателите си по време на шоуто и подрежда на защитата да дава вода на почитателите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР