Втора бивша служителка на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо

...
Втора бивша служителка на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо
Коментари Харесай

Втора жена обвини губернатора на Ню Йорк в сексуално насилие

Втора някогашна служителка на губернатора на Ню Йорк Андрю Куомо го упрекна обществено в непозволено полово държание, създавайки проблеми на един от най-известните политици от Демократическата партия.

Шарлът Бенет сподели за „ Ню Йорк Таймс “, че Куомо ѝ задавал въпроси за половия ѝ живот, в това число дали е моногамна във взаимоотношенията си, както и дали е била в по-възрастни мъже, съобщи „ Ройтерс “.

В изказване губернаторът отхвърли тези изказвания. „ Опитвах се да ѝ бъда наставник. Никога не съм правил задатъци към госпожа Бенет, нито съм имал желание да работя по какъвто и да е неприличен метод “, изясни той.

25-годишната служителка е била консултант по здравна политика в администрацията на Куомо до ноември предходната година, написа „ Асошиейтид прес “.

Друга някогашна помощничка на губернатора неотдавна го упрекна, че я подложил на нежелана целувка и несъответствуващи мнения, което също бе отхвърлено от него.

Андрю Куомо настоя за обзор по случая. Такъв ще бъде осъществен от някогашната федерална съдийка Барбара Джоунс.

„ Моля всички поданици на Ню Йорк да изчакат констатациите от прегледа, тъй че да знаят обстоятелствата, преди да вършат каквито и да било преценки “, прикани водачът, който се прочу със своите ежедневни брифинги в първите дни от пандемията от новия ковид.

По-рано той бе почетен с премия „ Еми “ за своето „ майсторско потребление на малкия екран “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР