Всяко време е подходящо, за да променим нещо и да

...
Всяко време е подходящо, за да променим нещо и да
Коментари Харесай

4 топ тенденции в цветове при косите

Всяко време е уместно, с цел да променим нещо и да отворим вратата на новите неща в живота си. Когато приказваме за смяна, най-малко 50% от нас, девойките, се сещат първо за цвета на косата – без значение дали го вършим тотално друг, или напълно тънко сменяме нюанса му. Каквото и да вършим, въпреки всичко сме градски девойки и следването на трендовете е ненапълно неизбежно. Затова дано забележим какви ще бъдат цветовете, които биха могли да засияят в косите ни. 

Един непосредствено се придвижва от 2000 година – коса в два разнообразни тона. Дуа Липа се доверява навръх тази прическа, като забележимата част на косата й е руса, а изпод залага на естествения си цвят. Определено двата нюанса в косата, разпределени тъкмо по този метод, са знак на човек, който не се опасява да покаже кой е и да провокира себе си. 
               
на Дек 19, 2019 в 3:24 PST

Ако това обаче не е тъкмо " вашето ", може би желаете да сте брюнетка в алено? Кафявите тонове с червени нюанси ще бъдат настоящи тази година, а това, че на всяка светлина този цвят наподобява друго, го кара да бъде  от дамите. Все отново коя от нас не желае да наподобява изменена, само че в хубавия смисъл и когато и да е на деня? 
               
на Дек 15, 2019 в 7:11 PST

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР