Всяко възможно забавяне на решението за дата за начало на

...
Всяко възможно забавяне на решението за дата за начало на
Коментари Харесай

Заев: Правителството пада, ако ЕС не одобри дата за...

Всяко допустимо закъснение на решението за дата за начало на договаряния от Европейски Съюз би могло да изложи на риск държавното управление и да издигне на власт още веднъж националистическите сили, съобщи министър председателят на Северна Македония Зоран Заев.

Това съобщи в Брюксел пред група задгранични публицисти министър председателят на Северна Македония Зоран Заев, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на организация МИА.

Попитан от МИА за измененията в държавното управление, оповестени след президентските избори през май, Заев отговори, че те също зависят значително от решението на Европейски Съюз за датата.

Процесът на реорганизация е в ход, по-малко от две трети от държавното управление ще бъдат заменени, а също възнамерявам да сменя хора от 20-30 мениджърски постове в някои от най-големите държавни институции, съобщи Зоран Заев.

Той сподели, че за момента е прекратил държавните промени поради риска, че държавното управление може да падне, в случай че Европейски Съюз не реализира решение за датата за начало на договаряния.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР