Всяко следващо служебно правителство на Радев е по-слабо от предишното

...
Всяко следващо служебно правителство на Радев е по-слабо от предишното
Коментари Харесай

Мартин Димитров, ДБ: Румен Радев носи вина за Шенген, Еврозоната и ПВУ, той поиска да управлява

„ Всяко последващо служебно държавно управление на Радев е по-слабо от предходното и не знам дали си дава сметка, само че той към този момент носи отговорност за Шенген, Еврозоната и ПВУ. Той изиска да ръководи и по тази причина носи цялата отговорност ”. Това сподели пред NOVA NEWS депутатът от " Демократична България "  Мартин Димитров.

Той бе безапелационен, че би трябвало да се проведат съществени диалози сред Политическа партия и Демократична България за взаимно явяване с отворен формат.

„ Даването на мандата на Българска социалистическа партия имаше целен резултат от страна на президента, те имаха минимален късмет за сформиране на държавно управление. Целта беше той да продължи да ръководи и да има предварителни избори. България сега е в обърканост. Президентската република е извънредно рискова, ще сътвори нови проблеми ", разяснява той.

По думите му са се обрисували два пътя - програмно държавно управление на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, а другият - Демократична България и Политическа партия.

" Овладяването на инфлацията би трябвало да е национална цел. Всеки, който оперира с данъчно-акцизен склад с горива би трябвало да афишира свободните потенциали, а директен резултат от това е понижаване на цените ", изясни Димитров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР