Всяко следващо решение на сглобката е по-лошо от предишното. Toва

...
Всяко следващо решение на сглобката е по-лошо от предишното. Toва
Коментари Харесай

Нинова : Всяко решение на сглобката е по-лошо от предишното

Всяко последващо решение на " сглобката " е по-лошо от предходното. Toва разяснява пред публицисти в Стара Загора водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова преди срещата си с новоизбраните от името на партията кметове и общински съветници от Стара Загора, Бургас, Кърджали, Сливен, Смолян, Хасково, Ямбол.

Това е следващата полемика, която от Българска социалистическа партия провеждат след извършените в края на октомври локални избори. 

Очаква се по време на срещата да бъдат разисквани бюджетът за 2024 година, както и общите задания пред Българска социалистическа партия в локалната власт с акцент върху обществената политика и транспарантното ръководство на общините. Народният представител Румен Гечев ще сложи акцент върху ръководството на общинските финанси и отражението на политиките на локално равнище, предвид на Бюджет 2024.

В срещата вземат участие членове на Изпълнителното бюро и Националния съвет, народните представители от „ Българска социалистическа партия за България ”, регионални и общински ръководители, координатори, кметове и общински съветници.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР