„Всяко обругаване на министър-председателя създава лош имидж на българската държава

...
„Всяко обругаване на министър-председателя създава лош имидж на българската държава
Коментари Харесай

Ген. Атанас Атанасов: Борисов се опитва да играе ролята на жертва

Всяко обругаване на министър-председателя основава неприятен имидж на българската страна пред нейните сътрудници. Искам да попитам Борисов за какво не изиска следствие, интернационално без значение следствие, което да откри тези записи дали са действителни и прокуратурата да потърси кой злепоставя българската страна . Същото се отнася и за фотосите в спалнята “. Това сподели пред БНР ген. Атанас Атанасов, съпредседател на „ Демократична България “, водач на ДСБ. Според него е належащо да се създадат паралелни следствия на въпросите.

„ Ако това нещо се потулва през гръмки изречения на конференция, може да бъде създадена версията дали Борисов няма интерес от подобен вид кавги, които да го изкарват жертва . Това държание е безусловно несериозно – да излиза министър-председателят на конференция с цялото си държавно управление, с всичките си депутати, и да насочва такива обвинявания... Целият този декор отстранява от публичността една камара корупционни кавги “, разяснява водачът на ДСБ.

Ген. Атанасов добави, че е почнала компроматната война преди парламентарните избори. „ Имам възприятието, че Борисов желае до управлява тази игра и по тази причина се пробва да играе ролята на жертва “, уточни той.

Ген. Атанас Атанасов разяснява и измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи. „ Прекроиха две извънредно значими служби в Министерство на вътрешните работи, с цел да основат различно Управление безопасност и охрана (Пето управление н , тъй като Борисов се тормози, че от НСО изтича информация към президента за неговия персонален живот... Откъде накъде данъкоплатците ще плащаме толкоз пари - 40 млн. лв. на година ни коства НСО, в този момент още 40 млн. за прищевките на Борисов. Да обезличиш такива значими функционалности в Министерство на вътрешните работи, каквито има Специалният отряд за битка с тероризма или Жандармерията, е корист със законодателна власт и доказателство, че Борисов си прави в българския парламент, каквото си желае “, безапелационен беше той.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР