Всяко момче, което обожава баскетбола, си мечтае да играе в

...
Всяко момче, което обожава баскетбола, си мечтае да играе в
Коментари Харесай

Когато психикита е напът да те провали

Всяко момче, което обожава баскетбола, си мечтае да играе в NBA някой ден. Малцина са тези, които демонстрират нужните качества, с цел да осъществят тази си фантазия.

Просто тъй като, с цел да си сполучлив в Лигата на извънземните не е задоволително единствено да тичаш от панер до панер и да вкарваш топката в мрежичката. Не, нужно е освен това от физическите дадености, които подлежат и на подготовка.

Необходимо е душeвността да бъде задоволително мощна, с цел да устои на напрежението. Когато беше изтеглен от драфта през 2016 г. Бен Симънс беше считан за една от новите очаквания на NBA и баскетбола като цяло.

И Симънс несъмнено стартира обещаващо кариерата си във Филаделфия, трансформирайки се в главен състезател за отбора. След едвам няколко сезона равнището в играта на баскетболиста рязко спадна, а рецензиите за това, че е по-вероятно човек да заживее на Марс преди Симънс да стартира да вкарва постоянно от тройката, се усилиха.

Това докара и до раздор в връзките със съотборниците му и в последна сметка до трансфер. Бен Симънс напусна в посока Бруклин Нетс, а по тази линия на негово място във Филаделфия пристигна Джеймс Хардън.

При всеки един трансфер и промяна на ситуацията има очаквания, че всичко може да стартира изначало - начисто. Но най-малко за момента не и за 25-годишния състезател. Симънс не взе присъединяване в нито един от изгубените четири мача от плейофите с Бостън Селтикс.

Според Шамс Чарания от The Athletic, преди последния мач управлението на Бруклин е имало среща с баскетболиста, с цел да обсъдят както бъдещето му, по този начин и възможното му присъединяване в срещата. В последна сметка, е станало ясно, че Бен Симънс няма да играе, тъй като изпитва душевен компликации да го направи.

Все отново, той е изразил готовността си да работи по въпроса и допустимо най-бързо да се върне на корта. От Sports Illustrated напомнят, че от контракта на Симънс с Нетс остават още три години, за които той би трябвало да получи 114 милиона $.

Това пък е следващият проблем, с който управлението на тима би трябвало да се оправя през последните месеци, като преди този момент разтърсвания бяха създавани от отхвърли на Кайри Ървинг да се имунизира, заради което пропусна значителна бройка мачове.

А Бен Симънс е доказателството, че физическите качества нямат изключително значение, когато душeвността не е задоволително мощна, с цел да устои на тестванията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР